Transportdienst voor logistieke uitdagingen

Transport is een onmisbare schakel in de bedrijfsvoering van productiebedrijven. Om onderdelen en halffabricaten op de plek van bestemming te krijgen, zodat uw bedrijfsprocessen continu blijven draaien. En natuurlijk om eindproducten af te leveren bij leveranciers, dealers of eindgebruikers. PECASE transport en koeriersdiensten neemt uw periodieke vrachtvervoer graag voor zijn rekening. U kunt rekenen op betrouwbare leveringen tegen vaste, concurrerende tarieven.

Logistiek verlengstuk

Is uw bedrijf te klein voor eigen transportmiddelen, zoals vrachtwagens of bestelbussen? Of heeft u een capaciteitsprobleem om de continuïteit te waarborgen? PECASE vertolkt graag de rol van logistiek verlengstuk voor uw bedrijf. We hebben de expertise, de ervaring en de transportmiddelen in huis om vorm en inhoud te geven aan uw logistieke vraagstukken.

Samenwerken met een professioneel transportbedrijf?

U kunt de transportdienst van PECASE inschakelen voor periodieke bezorgingen binnen en buiten Nederland. Voor ritten in Europa beschikken we over de verplichte eurovergunning. Interesse? Neem contact op via (073) 631 48 05 of stuur een mail naar info@pecase.nl.