Koeriersdienst voor spoedzendingen

Wilt u een pakketje met spoed laten bezorgen bij een klant of leverancier? Of bent u op zoek naar een koeriersbedrijf om uw producten op te halen? Voor spoedzendingen van A naar B of in de omgekeerde richting bent u bij PECASE transport en koeriersdiensten aan het juiste adres. Nieuwsgierig waar dit adres gevestigd is? De koeriers van PECASE werken vanuit een op- en overslaghal aan de rand van Den Bosch. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van de A2 en de A59.

Kleine en grote spoedzendingen

U kunt de koeriersdienst van PECASE inschakelen voor zowel kleine als grootschalige opdrachten in de regio ’s-Hertogenbosch – Eindhoven – Tilburg en de regio Tiel – Gorinchem – Culemborg. Desgewenst bezorgen we natuurlijk ook in andere regio’s. Ook uw pakketjes of producten bezorgen we veilig en volgens afspraak op de gewenste plek van bestemming. Uw planning is onze drijfveer om te presteren.

Samenwerken met een professionele koerier?

U kunt de koeriersdienst van PECASE 24 uur per dag en 7 dagen in de week inschakelen. Zowel voor een eenmalige opdracht als voor verzendingen op regelmatige basis. Interesse? Neem contact op via (073) 631 48 05 of stuur een mail naar info@pecase.nl.

Spoed koeriersdienst

Pecase koeriersdienst - transport

Just-in-time bezorgingen

Bent u met spoed op zoek naar een ervaren en professionele koerier? PECASE bewijst al jaren het tegendeel van ‘haastige spoed is zelden goed’. Voor spoedgevallen staan we 24 uur per dag en 7 dagen in de week in de starthouding. Just-in-time bezorgingen vormen ons handelsmerk. Ook uw spoedzending is bij onze koeriers dus in vertrouwde, veilige handen.

ADR koerier

Koeriersdienst Pecase Den Bosch

Gespecialiseerd ADR-koerier

Het transport van chemische en gevaarlijke stoffen vraagt om een koerier met verstand van zaken en de juiste papieren. PECASE beschikt als koeriersdienst over de ervaring, expertise en certificering om u hierbij te ondersteunen. Een aantal bestelbussen is uitgerust voor ADR-vervoer. Neem contact op om uw wensen te bespreken, zodat wij uw bezorging kunnen inplannen.

Ter land, ter zee en in de lucht

Van kleine pakketjes tot grote pakketten. Eenmalig of periodiek. De koeriers van PECASE staan hun mannetje als het om spoedzendingen gaat. Uw deadline bepaalt onze planning. Onze koeriersdienst is gespecialiseerd in vervoer over de weg. Dankzij een netwerk van specialisten kunnen we ook het vervoer in de lucht of over water tot in de puntjes regelen. Dat is een kopzorg minder als uw pakketje razendsnel ter plaatse moet zijn.

Koeriersdienst auto onderdelen

Pecase koeriersdienst - transport

Koeriersdienst auto-onderdelen

Autoschadebedrijven, garagebedrijven en autodealers zorgen er dagelijks voor dat u veilig en comfortabel de weg op kunt. Wat u misschien niet wist, is dat PECASE als koeriersbedrijf in deze service een onmisbare schakel is. Onze ervaren koeriers schakelen dagelijks naar de hoogste versnelling om auto-onderdelen op tijd te bezorgen. Signaleert u in deze keten van dagelijkse leveringen een zwakke schakel? PECASE bezorgt ook uw auto-onderdelen graag volgens afspraak.